Om oss

Selvåg gartneri ble etablert ved Hafrsfjord i Stavanger i 1950. Vi er nå 11 fast ansatte og har et areal på 15.000 m2 veksthus. Vi har ca. 26 forskjellige rosesorter i produksjon, samt 12-15 forskjellige "prøvesorter" som vi tester ut på et mindre areal. Vi legger stor vekt på kvalitet og holdbarhet i vårt rosesortiment, samtidig som vi prøver å få med det siste i farger og trender. Vår produksjon foregår etter miljøvennlige prinsipper med utstrakt bruk av biologisk plantevern, og med resirkulering og rensing av gjødselvann. Vi starter nå hagesenter i Stavanger.

Klikk på bildene under for å få se en større versjon.

Ingrid Alexandra rosen

I en produksjon av snittroser oppstår det fra tid til annen mutasjoner -roser som er forskjellige fra den sorten en dyrker. Disse mutasjonene er som regel ikke noe å ta vare på. De er ikke pene, vokser dårlig, stygt bladverk, ikke skikkelig farge. Men våren 2003 dukket det opp en interessant mutasjon i hagesenteret til Selvåg i Stavanger.


Les mer

Utviklet av Idéverket

© 2011-2012 Selvåg Gartneri AS - E-mail: post@selvaag-gartneri.no - Tel: 51 59 73 73 - Adr: Krossbergv. 81, 4047 Hafrsfjord