Page 1APRILPage 1Fill 19H1H2H3H4H5H6H7H8SEP-OKT1,5-2 m2-3 m20-30cmhoyde_30-4030-40cm5-7 mhoyde_50-7050-70cmhoyde_60-8060-80cmhoyde_80-10080-100cmPage 1
Arrangement i hagesenteret.

Boklansering i hagesenteret torsdag 24 juni kl. 17.30.

'Et Planteliv' av Belinda Jakobsen og Wenche Sundstøl


Boklansering. Torsdag 24 juni kl. 17.30 vil Belinda Jakobsen og Wenche Sundstøl lansere sin nye hagebok 'Et Planteliv'. https://www.norskeserier.no/_et-planteliv-belinda-jakobsen-wenche-sundstol-9788256024131

Mariell Klungtveit hos oss vil være bokbader.

Om boka

En plante er ikke bare en plante. I alle fall ikke for Belinda Jakobsen og Wenche Sundstøl. Hjemmene deres bugner av grønne planter – og hver og en har en spesiell betydning og en historie knyttet til seg. I denne boken invitere mor og datter inn i et liv med grønne planter, og deler av erfaringer og kunnskap – og personlige opplevelser som har formet og gjort dem til de menneskene de er.

Boken gir råd om hvordan du går i gang med plantehold og hva plantene trenger av jord, gjødsel, vann og lys for å trives. Du får vite hvordan du tar avleggere og stiklinger, og hva som skal til for å lykkes med tropiske planter. Alle plantene i boken er enkle, vanlige, rimelige planter som trives i norske hjem, og som finnes i de fleste plantebutikker. Målet er å inspirere og å gi følelse av mestring. For det er enkelt å holde planter! Du må bare kjenne plantene dine og vite hva de trenger. Og som Belinda og Wenche sier det: Alle mennesker har kjærlighet til planter – kanskje gjenstår det bare å oppdage den og finne veien til eget planteliv.

Om forfatterne

Belinda Jakobsen er født på det blide Sørlandet i 1986. Etter flere år med reising er hun i dag bosatt på Strai i Kristiansand med ektemannen Iancu og sine to bonusbarn Nicolas og Lily og hundene Fibi og Hector. Sammen med Iancu eier og driver hun markedsføringsbyrået Pikant Media AS. Belinda er en kjent foredragsholder, influenser og podcaster. Et Planteliv skriver hun sammen med sin mor, Wenche Sundstøl, og er hennes først bok.

Wenche Sundstøl er født i Canada i 1959. Hun vokste opp på Vancouver Island med fem søsken og norsk mor og far. På småbruket hadde de dyr, stor hage og mange grønne stueplanter. Hele familien flyttet tilbake til Norge i 1973. Wenche bor nå på Sunde i Hafrsfjord sammen med ektemannen Gunnar og perserkatten Diva. Hun har selv fem barn som alle er voksne. Wenche jobber for tiden på sykehjem og i miljøtjenesten. Et Planteliv skriver hun sammen med sin datter Belinda Jakobsen.

Vi vil hele tiden forholde oss til helsemyndighetenes råd og anbefalinger når det gjelder corona pandemien og vil begrense antall deltakere deretter, samt påse at avstandsreglene blir overholdt.


Nyhetsbrev