APRILH1H2H3H4H5H6H7H8SEP-OKT1,5-2 m2-3 m20-30cm30-40cm5-7 m50-70cm60-80cm80-100cm
Hagesenter

Hjertelig
velkommen til
vårt hagesenter

Vi har egenproduserte sommerblomster, stauder, et stort utvalg av busker og trær, urter, klatreplanter, hekkplanter, bærbusker og fruktrær for bare å nevne noe.

Vi har åpnet drivhusene for at du skal få oppleve plantene der de er produsert. Vi har et mangfoldig utvalg av planter; hageroser i store ti liters potter, krydderurter, sommerblomster, stauder, frukttrær og bær busker, et spennende utvalg av prydgress og ikke minst et håndplukket utvalg av flotte trær og busker og . Plantene blir produsert i store potter for det liker de best og da får du som kunde det beste produktet.

Selvåg gartneri & hagesenter er et frittstående hagesenter og ikke del av en kjede. Du vil derfor finne et unikt og variert utvalg av varer, bl.a. hagemøbler. Våre leverendører i Asia og Europa er håndplukket og står for spennende design og god kvalitet.

Vi tør påstå at vi har Stavangers beste utvalg i krukker til hagen. Terracotta, lettbetong, glassfiber og keramikk; høye, lave, runde, ovale og firkantet. Krukker for enhver smak.

Vi har også en mengde hageredskaper og utstyr og som skal til for å skape en trivelig hage. NIVAKI, japansk spesialredskaper til hage, ESPEGARD – ledende innen bålpanner, uteovner; vannspeil, levegger av eføy, kvalitets koster og feiebrett fra den gamle tyske håndverksbedriften Burstenhaus Redecker, stort utvalg i kurv, jord og gjødsel, fuglebrett og fuglemat osv. osv.

Sist men ikke minst så møter du en service innstilt og erfaren betjening hos oss. Du kan også nyte ekte italiensk iskrem og en kaffe fra vår sponsor Kaffehuset i Østervåg i vår kafé.

Nyhetsbrev