APRILH1H2H3H4H5H6H7H8SEP-OKT1,5-2 m2-3 m20-30cm30-40cm5-7 m50-70cm60-80cm80-100cm
Drivhus

Nå forhandler vi drivhus i mange størrelser til hager og uteområder.

Nå er vi stolte forhandlere av Robinson Victorian Aluminium Greenhouses.

Drivhus gjør hjemmedyrking enkelt og morsomt og forlenger sesongen.

Vårt fokus er å tilby miljøvennlige produkter som støtter overgangen til en grønnere fremtid. Gjennom vårt nye samarbeid med Grønn Industri forhandler vi nå Robinson Victorian Alumninium drivhus fra The Greenhouse People som tilbyr bærekraftige drivhusløsninger for privatpersoner og bedrifter.

The Greenhouse People er en anerkjent engelsk produsent med en lang historie av å levere høykvalitets drivhus. The Greenhouse People, tilbyr et unikt utvalg av elegante og funksjonelle drivhusdesign som passer perfekt i et skandinavisk klima. Ved å kombinere britisk håndverkstradisjon med moderne teknologi, har Robinson skapt drivhus som ikke bare er estetisk tiltalende, men også svært holdbare.

Med Robinson Greenhouses fra The Greenhouse People får du ikke bare et vakkert tillegg til hagen din, men også et miljøvennlig alternativ for dyrking. Aluminiums ramme er 100% resirkulerbar, og materialene er valgt med tanke på minimal miljøpåvirkning. Dette gjør det ikke bare en investering i din hages skjønnhet, men også i en bærekraftig fremtid.

Noen Fordeler med Robinson Victorian Greenhouses Fra the Greenhouse People:

  • Holdbarhet: Aluminiums rammen gir en solid struktur som tåler vær og vind, og samtidig er lett og enkel å vedlikeholde.
  • Energieffektivitet: Designet med energieffektive glasspaneler for gunstig lysinntrenging, skaper et ideelt miljø for planter og avlinger.
  • Estetisk appell: De klassiske designene fra Robinson Greenhouses gir ikke bare funksjonalitet, men også tidløs skjønnhet til hagen din.
  • Miljøvennlig: Materialene og produksjonsprosessen er valgt med tanke på å redusere miljøpåvirkningen og støtte en bærekraftig livsstil.
  • Produsert i England.
  • 10 års garanti,

Selvåg gartneri & hagesenter AS er stolt over å være en distributør av Robinson Greenhouses, og vi er sikre på at våre kunder vil sette pris på de mange fordelene disse drivhusene bringer.

Gjennom dette samarbeidet styrker vi vårt engasjement for en grønnere fremtid og tilbyr innovative løsninger for de som søker bærekraftige alternativer innen hagebruk og dyrking.

Invester i en sunnere og mer bærekraftig fremtid med Robinson Victorian Aluminium Greenhouses fra Selvåg gartneri & hagesenter AS.

Selvåg gartneri & hagesenter kan levere mange forskjellige modeller. I tillegg til prisene på drivhusene kommer frakt og evt. montering hvis du ønsker det. Du kan velge mellom flere typer murstein til grunnmur eller kanskje vil du kun ha det uten grunnmur. Vi kan levere modellene komplett. Spør oss om tilbud.

Drivhus Sirius 13 m2 med glass.

Drivhus Sirius svartlakkert 13m2 3mm herdet glass Selvåg gartneri hagesenter

Drivhus Sirius design drivhus i en fantastisk konstruksjon med mange finesser. Masse plass til planter eller bare til å slappe av i eller begge deler!) Sirius kommer med sidehøyde på 1,57 m2 og med hele lengder av 3mm herdet glass som holdes på plass med gummi list. En sterk konstruksjon med sokkelbase i stål og tre nedløpsrør er inkludert som standard, også doble dører og 4 lufteluker er standard.

Tilbehør: Aut. vindusåpner, cresting.

Pris: Kr. 39 900,- Cresting (takpynt) - Kr. 2975,-.

Drivhus Venus 5 m2 svart med glass.

Drivhus Venus 5m2 m glass sort Selvåg gartneri hagesenter

Drivhus Venus 5000 svart med glass omfatter 2 forskjellige fargeversjoner, alle leveres med elokserte aluminiumsprofiler. Størrelsen har 4 seksjoner =5,0 m2 Venus 5000 har 1 luftevindu, lett glidende skyvedører og takrenner. Skyvedør kan skyves til høyre eller venstre. Drivhus leveres med 3 mm. delte overlappende drivhusglass. Venus 5000 er tilgjengelig i pulver-lakkert grønn og svart eller i aluminium farge. Det anbefales å bruke sokkel med jordspyd (selges løst) eller støpe en grunnmur.

Tilbehør: Stålsokkel. Aut. vindusåpner.

Pris: Kr. 9995,-. Sokkel kr. 2995,-.

Drivhus Venus 5,2 med 3 mm glass.

Drivhus Venus 5000 m glass 3mm Selvåg gartneri hagesenter

Drivhus Venus 5,2 m2 med 3 mm glass omfatter 2 forskjellige fargeversjoner, alle leveres med elokserte aluminiumsprofiler. Størrelsen har 4 seksjoner =5,0 m2 Venus 5000 har 1 luftevindu, lett glidende skyvedører og takrenner. Skyvedør kan skyves til høyre eller venstre. Drivhus leveres med 3 mm. delte overlappende drivhusglass. Venus 5000 er tilgjengelig i pulver-lakkert grønn og svart eller i aluminium farge. Det anbefales å brukes sokkel med jordspyd (selges løst) eller støpe en grunnmur.

Tilbehør: Stålsokkel. Aut. vindusåpner.

Pris: Kr. 7995,-. Sokkel kr. 2190,-.

Drivhus Merkur 8,3 m2 med polycarbonat.

Drivhus Merkur 8300 m poly 6mm Selvåg gartneri hagesenter

Drivhus Merkur - et kvalitets drivhus, med 2,57 m. bredde og enkel skyvedør med en enkel låsemekanisme for å holde den i ønsket stilling. Huset leveres med avstivere på begge takutstikk og møne, sammen med tak og sidevegg, gir denne en forbedret styrke. Leveres med polycarbonat plater og har høyere sidehøyde (1.35 m) enn andre modeller i denne drivhusklassen, Merkur leveres med standard takrenner. Drivhuset kan også leveres med 3 mm. glass. Merkur 8300 er tilgjengelig i både pulverlakkert grønn, svart og i * eloksert aluminium. (* Eloksering er en prosess aluminium går gjennom for økt holdbarhet, slik at det beholder sin fine overflate i lang tid.)

Tilbehør: Stålsokkel. Aut. vindusåpner.

Drivhus Merkur 8,3 m2 med glass.

Drivhus Merkur 8300 m glass 3mm Selvåg gartneri hagesenter

Pris kr.: 17 900,-. Sokkel kr. 2290,-.

Drivhus Poseidon 10 m2 med polykarbonat og glass.

Drivhus Poseidon 10 m2 m glass Selvåg gartneri hagesenter

Drivhus Poseidon. Semi - profesjonelt drivhus med ekstra lange glassvinduer, Herdet 3 mm glass med 10 mm polycarbonat takplater. Designet for den lidenskapelige hobbygartner, har imponerende sidehøyde på 1,89 m og doble dører som tilbyr stor arbeidsplass.

Poseidon leveres med 2 låsbare og stabile dører utstyrt med sterke fester som gir stor inngang til drivhuset. Den solide bunnprofilen erstatter sokkel.

Tilbehør: Plantebord, Aut. vindusåpner.

Pris: Kr. 49 900,- inkl. sokkel.

Drivhus Helena 10,2 m2 med polykarbonat og glass.

Drivhus Helena 10,2 m2 med polykarbonat og glass 3 mm/10 mm. Helena er et veggdrivhus og kan brukes både som veksthus eller vinterhage. De solide, høye og elegante elokserte aluminiumsprofilene samt de hele glassveggene gir et elegant utseende og slipper inn mye dagslys. Helena leveres med 3 mm. herdet glass i veggene og 10 mm. polycarbonat plater i taket, hvilket reduserer både varmetap og kondens. Helena kommer med doble skyvedører med lås som valgfritt kan plasseres i drivhusets front eller på en av kortsidene. Modellen har også to topp-hengslede vinduer som kan åpnes og plasseres valgfritt, dog begrenset av valgt dør-plassering.

Drivhus Helena finnes også i 8,6 m2 og 11,9 m2 og i sort.

Pris: Kr. 49 900,- inkl. sokkel.

Drivhus Hera 9 m2 m/polykarbonat og glass sort.

Drivhus Hera 9000 svart m glass el polytak Selvåg gartneri hagesenter

Drivhus Hera er et sekskantet drivhus med spennende og flott design. Inni er det god ståhøyde og veksthøyde. Leveres med dobbel skyvedør og lås og tre store topphengslede sidevinduer som sikrer optimal utlufting.

Huset leveres i 3 mm herdet glass i hele lengder og 6 mm polycarbonat plater i tak. kan også leveres i hvit farge.

Tilbehør: Stålsokkel, Aut. vindusåpner.

Pris: Kr. 34 900,-. Sokkel kr. 3290,-.

Drivhus Hera 9000 grønn m glass el polytak.

Drivhus Hera 9000 grønn m glass el polytak Selvåg gartneri hagesenter

Drivhus Hera 9000 hvit m glass el polytak.

Drivhus Hera 9000 hvit m glass el polytak Selvåg gartneri hagesenter

Drivhus Ida 1,3 m2 med glass.

Drivhus Ida 1300 m glass Selvåg gartneri hagesenter

Ida 1300 drivhus er perfekt for hobbygartnere som har begrenset plass. Ida er designet for bruk på balkonger, terrasser eller i hager. Denne modellen er ideelle for planter og grønnsaker. Ida 1300 har enkel skyvedør, takluke og en høy inngang for å sikre enkel framkommelighet. Ida 1300 kan også leveres med 4mm polykarbonat i stedet for glass.

Tilbehør: Stålsokkel, aut. vindusåpner, ekstra hyller.

Pris: Kr. 5990,- inkl. sokkel.

Drivhus Ida 900 svart m glass.

Drivhus IDA 900 svart m glass Selvåg gartneri hagesenter

Ida 900 drivhus er perfekt for hobbygartnere som har begrenset plass. Ida er designet for bruk på balkonger, terrasser eller i hager. Denne modellen er ideelle for planter og grønnsaker. Ida 900 har enkel skyvedør, takluke og en høy inngang for å sikre enkel framkommelighet. Ida 900 kan også leveres med 4mm polykarbonat i stedet for glass.

Drivhus Ida 900 m polycarbonat 4 mm.

Drivhus IDA 900 M POLYC 4 MM

Drivhus Premium med pleksiglass.

Drivhus Premium m pleksiglass sort Selvåg gartneri hagesenter

Drivhus Premium med pleksiglass sort, er et elegant drivhus med plexiglass som ikke knuser. Det passer perfekt til pallekarm.

På sommeren når det er veldig varmt og plantene er robuste, kan vinduene enkelt åpnes for å gi ekstra ventilasjon slik at risikoen for ødelagte planter på grunn av høy temperatur reduseres.

Tilbehør: Weibulls pallekarm.

Pris: Kr. 2495,-.

Nyhetsbrev