Page 1APRILPage 1Fill 19H1H2H3H4H5H6H7H8SEP-OKT1,5-2 m2-3 m20-30cmhoyde_30-4030-40cm5-7 mhoyde_50-7050-70cmhoyde_60-8060-80cmhoyde_80-10080-100cmPage 1
Hjem

OM OSS

Over 70.... men fremdeles ung og med mange planer.

Selvåg gartneri er et tradisjonsrikt gartneri som idag også er et hagesenter som drives av Endre & Ola Selvåg. I 1949 kom Anna & Halvard Selvåg ut i den gang nærmest ødemarken, og tok fatt på arbeidet med å bygge opp drivhus og anlegget som du kan se her idag. Opp gjennom årene har det vært forskjellige produksjoner i drivhusene, fra en spe begynnelse med grønnsaker og blomster til det i mange år var tomat- og agurkproduksjon.

I 1985 tok Endre og Ola over gartneriet og la etterhvert om til snittroseproduksjon og det ble etter noen år landets største. På folkemunne ble det nå kalt rosegarteriet og det ble produsert store snittroser i flotte farger. "Ingrid Alexandra" rosen ble også produsert her, og det var gjevt og bli slottsleverandør.

Kalde vintre og import fra varmere strøk gjorde det nødvendig og igjen legge om driften. Middelhavs planter som sitrus, oliven, krydder og vinranker fristet, og en gammel drøm blir langsomt realisert i hagesenteret som det fremstår i dag. Endre & Ola ønsker å utvide konseptet videre og de store områdene rundt hagesenteret bare venter på å bli tatt i bruk. Følg prosjektet videre - dette blir spennende.

Endre Selvåg Selvåg Gartneri Hagesenter Img 0984

Endre Selvåg


Ola Selvåg Selvåg Gartneri Hagesenter

Ola Selvåg


Img 10761

Brit Ågot Å. Selvåg


Cathrine Skaraas Selvåg Gartneri Hagesenter Img 1005

Cathrine Skaraas


Mariell Klungtveit

Mariell Klungtveit


Åshild Helgeland Hauge

Åshild Helgeland HaugeBjørn LarsenHarald Lid NilsenKristin RefsnesAnja Hauge


Gro Mæland Myklebust

Gro Mæland MyklebustMorten Nordmark

Selvåg HageOrdin Nordmark

SELVÅG HAGELise Hapnes


Kristin Lie Reikerås Ekstravakt

Kristin Lie Reikerås

Ekstrahjelp.


Alma Hovda Holter Ekstravakt

Alma Hovda Holter

Ekstrahjelp.


Annika Berge Ekstravakt

Annika Berge

Ekstrahjelp.Simen Hauge Østbø

Ekstrahjelp.


Hedda Kristine Gudbrandsen Ekstravakt

Hedda Kristine Gudbrandsen

EkstrahjelpEili SusortAnna KvalsvikIngeborg Hauge ØstbøTiril Hauge ØstbøMali DrivdalKlara Espedal SimonsenSander HallelandAndrea Ricci


Hage Selvåg Gartneri Hagesenter Img 0970
Hage Selvåg gartneri & hagesenter

Nyhetsbrev