APRILH1H2H3H4H5H6H7H8SEP-OKT1,5-2 m2-3 m20-30cm30-40cm5-7 m50-70cm60-80cm80-100cm
Selvåg Hageforum

HAGEFORUM FOR HAGEINTERESSERTE

Vi tar opp aktuelle tema for årstidene.


I mars 2023 startet vi et interaktivt hageforum.

Mange av våre kunder har spørsmål om hagen som de gjerne ville hatt svar på. Det kan være alt fra når og hvordan man skal så, jord, potter og utstyr, beskjæring, planter og planting, gjødsling og ellers alt som har med hagen å gjøre. Vi starter derfor opp med et forum hvor det vil bli anledning til å ta opp forskjellige tema!

Selvåg Hageforum vil bli gjennomført ca. en gang i måneden her i Selvåg gartneri og hagesenter. Det vil være en eller to representanter fra oss men vi ønsker også å oppfordre hage entusiaster som ønsker å formidle sine kunnskaper, til å kontakte oss for å være med på hageforumet vårt. Og har du et spesielt interesseområde innen hage som du har kunnskaper om og som du vil dele med andre eller du vet om noen som har det, vil vi gjerne høre fra deg. Send oss en melding her på FB eller send en e-post til hagesenter@selvaag-gartneri.no

Dette skal være et interaktivt forum. Et sted hvor terskelen for å spørre og delta er lav. Vi ønsker å kunne benytte dette forumet for informasjon og deling av kunnskaper som kan være nyttig for mange og øke trivselen og skapergleden i hagen. Ikke sikkert vi har alle svarene men vi skal gjøre vårt beste 👩‍🌾 😀

Deltakelse på Selvåg Hageforum er gratis.

I hagesenteret er sesongene svært varierte, og vi vil også fortelle om litt hva som skjer hos oss. Vi ser for oss at hvert forum varer ca. en time, vi starter med dagens tema og så blir det tid til å dele kunnskap og spørre å svare. Har du spesielle tema som du ønsker at vi skal ta opp kan du sende oss forslag på e-post eller på Facebook. Vi vil etter hvert legge ut program om hvilke tema som tas opp og tidspunkt på våre hjemmesider www.selvaag-gartneri.no og på våre sosiale medier.

Vi legger ut Hageforumet som et arrangement så fint om dere viser oss at dere kommer så vi vet hvor mange vi må sette frem stoler til!

Velkommen skal dere være!🍎🥒🌻🌸

Dette har vært:

Torsdag 2 mars 16.00 - 17.00. Frø og såing ved Endre Selvåg og Mariell Klungtveit.

Torsdag 30 mars kl. 17:00-18:00. Agenda - beskjæring. Ola Selvåg og Ole Lima deler sine kunnskaper om beskjæring i hagen.

Tirsdag 17 oktober 17:00-18:00. Agenda - Høstløk ved Mariell Klungtveit.

Vi vil sette opp agenda for nye Hageforum 2024 på et senere tidspunkt, så følg med:-)


5 Krokus
Vårbilder Img 7985
Koriander
Frø 2023 Img 7982
Vårbilder Img 7986
Bilde 4 Mariell Klungtveit
Bilde 3 Såtelt Som Holder Over 20 Grader
Bilde 8 Evt Urter Og Rabarbra

Nyhetsbrev