APRILH1H2H3H4H5H6H7H8SEP-OKT1,5-2 m2-3 m20-30cm30-40cm5-7 m50-70cm60-80cm80-100cm
Selvåg Hageforum

Hageforum for
hageinteresserte
2024

Vi tar opp aktuelle tema for årstidene.

Arrangement fredag 31 mai - 1 juni:

Fredag 31 mai 12.00 - 18.00: Møt Per Arne Evensen som er den norske importøren av Robinsons drivhus. Tenker du på å anskaffe deg et drivhus i hagen? Benytt anledningen og få svar på det du lurer på.

Denne helgen får du også et gavekort på kr. 3000,- og gratis frakt hjem til deg ved kjøp av Sirius drivhus. (se bilde under fanen drivhus).

Vi har også tilbud på hekkplanter - 30 %.

Lørdag 1 juni kl. 12.00 - 13.00: Hageforum i vårt nybygde Robinsons Victorian Roemoor Orangerie.

Hva må til for å få fine og sunne planter? Hva er optimale forhold for plantene og hva bør du gjøre for å få et vellykket resultat på planteprosjektene dine.

Ole Gunnar Fuglestad fra Norsk Naturgjødsel og vår egen Mariell Klungtveit forteller om jord, gjødsling og planting.

Sett deg tilbake og få nyttig informasjon. Hageforum hos Selvåg gartneri & hagesenter skal være et interaktivt forum. Et sted hvor terskelen for å spørre og delta er lav. Vi ønsker å kunne benytte dette forumet for informasjon og deling av kunnskaper som kan være nyttig for mange og øke trivselen og skapergleden i hagen. Deltakelse på Selvåg Hageforum er gratis.

Lørdag 1 juni 13.00 - 16.00 Etter Hageforum kan du nyte smaksprøver på ekte italienske pizza fra OLIVIDA.Torsdag 8. februar 17:00-18:00; Druer - bekjæring og stell, v/ Audun Holvik og Endre Selvåg. FULLBOOKET

Torsdag 29 februar 17.00 - 18.00. Frø og såing ved Mariell Klungtveit.

UTSATT! Torsdag 14. mars kl. 17:00-18:00 Vår i hagen, beskjæring, gjødsling og annet vi må gjøre på denne tiden. DESSVERRE UTSATT!


I mars 2023 startet vi et interaktivt hageforum; Selvåg hageforum.

Mange av våre kunder har spørsmål om hagen som de gjerne ville hatt svar på. Det kan være alt fra når og hvordan man skal så, jord, potter og utstyr, beskjæring, planter og planting, gjødsling og ellers alt som har med hagen å gjøre. Vi starter derfor opp med et forum hvor det vil bli anledning til å ta opp forskjellige tema!

Selvåg Hageforum vil bli gjennomført ca. en gang i måneden her i Selvåg gartneri og hagesenter. Det vil være en eller to representanter fra oss men vi ønsker også å oppfordre hage entusiaster som ønsker å formidle sine kunnskaper, til å kontakte oss for å være med på hageforumet vårt. Og har du et spesielt interesseområde innen hage som du har kunnskaper om og som du vil dele med andre eller du vet om noen som har det, vil vi gjerne høre fra deg. Send oss en melding her på FB eller send en e-post til hagesenter@selvaag-gartneri.no

Dette skal være et interaktivt forum. Et sted hvor terskelen for å spørre og delta er lav. Vi ønsker å kunne benytte dette forumet for informasjon og deling av kunnskaper som kan være nyttig for mange og øke trivselen og skapergleden i hagen. Ikke sikkert vi har alle svarene men vi skal gjøre vårt beste 👩‍🌾 😀

Deltakelse på Selvåg Hageforum er gratis.

I hagesenteret er sesongene svært varierte, og vi vil også fortelle om litt hva som skjer hos oss. Vi ser for oss at hvert forum varer ca. en time, vi starter med dagens tema og så blir det tid til å dele kunnskap og spørre å svare. Har du spesielle tema som du ønsker at vi skal ta opp kan du sende oss forslag på e-post eller på Facebook. Vi vil etter hvert legge ut program om hvilke tema som tas opp og tidspunkt på våre hjemmesider www.selvaag-gartneri.no og på våre sosiale medier.

Vi legger ut Hageforumet som et arrangement så fint om dere viser oss at dere kommer så vi vet hvor mange vi må sette frem stoler til!

Velkommen skal dere være!🍎🥒🌻🌸Torsdag 8. februar kl. 17:00-18:00 - Druer - bekjæring og stell, v/ Audun Holvik og Endre Selvåg

Vi er så heldig å ha fått med oss Audun Holvik som er en erfaren drueplante-entusiast. Vi skal få lære beskjæring av drueplanter, hvordan stikke nye og prate litt om hva som skal til for at druestokken skal trives hos deg. Litt om når og hvordan vi høster druene må vi også snakke litt om.

Det kan fort være kaldt ennå i starten av februar så kle dere etter været. Vi blir å oppholde oss i et kaldt drivhus i den tiden beskjæringen blir demonstrert. Vi klipper også stiklinger slik at det blir muligheter for å få med seg hjem en ny-stukket druestokk for dem som vil det. Etterpå samles vi i butikken hvor vi kan fortsette praten og svare på eventuelle spørsmål dere måtte ha. Sammen med Audun vil også Ola Selvåg være tilstede for å dele sin kunnskap med dere.

Som vanlig er det gratis å delta på Selvåg hageforum men vi setter pris på at du gir beskjed om du kommer slik at vi kan planlegge for et omtrentlig antall. Sett deg som «skal» på arrangementer på Facebook, eller kommenter under innlegget på Instagram. Du kan selvsagt også gi beskjed om at du kommer via vår e-post; hagesenter@selvaag-gartneri.no

Max antall plasser 30 stk så førstemann/kvinne til mølla!

Selvåg hageforum er et treffpunkt for hageinteresserte mennesker hvor vi som arrangør prøver å finne temaer som passer for den gjeldene sesong. Har du innspill til tema så send oss gjerne en melding på Facebook/Messenger eller e-post hagesenter@selvaag-gartneri.no
Hageforum Selvåg gartneri hagesenter IMG 8195 2
IMG 8194
Hageforum Selvåg gartneri hagesenter IMG 8195 3
Vårbilder Img 7986
Frø 2023 Img 7982
Bilde 4 Mariell Klungtveit
Vårbilder Img 7985
Koriander
5 Krokus
Vår i så teltet urter planter 2 Selvåg gartneri hagesenter

Nyhetsbrev