APRILH1H2H3H4H5H6H7H8SEP-OKT1,5-2 m2-3 m20-30cm30-40cm5-7 m50-70cm60-80cm80-100cm
Utemiljø

Alt som skal
til for å skape
en trivelig hage

Skap et utemiljø hvor det er godt å være.

Å skape et utemiljø hvor det er godt å være er ikke alltid så lett å få til, men med god planlegging og med de rette elementene så er du på god vei. Foruten hagemøbler, krukker og flotte blomster, busker og trær som utgjør det grønne innslaget, har vi også en mengde utstyr og som skal til for å skape en trivelig hage. Morsø uteovn, levegger av eføy og i Plus systemet, kvalitets koster og feiebrett fra Redecker, Japanske spesial hageredskaper fra Niwaki, jord og gjødsel, fuglebrett og fuglemat osv. osv. Se mer om Plus og Morsø under bildene.

Dam Og Plus Levegg Selvåg Gartneri Hagesenter 2
Pil Levegg Selvag Gartneri
Drivhus Og Bod Selvåg Gartneri Hagesenter
Img 3992
Elefantgress Miscanthus Selvåg Gartneri Hagesenter
Jordbær I Ampler Selvåg Gartneri Hagesenter Img 1721

PLUS SYSTEMER

Er du på jakt etter levegger, gjerder og systemer i utsøkt design som gjør at du raskt og enkelt kan sette dem opp i hagen din? Da er Plus sine systemer perfekte til det. Lag ditt eget koselige uterom skjermet fra naboens nysgjerrige øyne. Levegger kan bidra til å skape ditt eget lille fristed slik at det blir den perfekte hage idyll.

Hos oss får du kjøpt et bredt utvalg av Plus sine systemeer som både har klassiske linjer og innovativ design. Plus serien har forskjellige ting å tilby, enten det er naturlige materialer du leter etter, en bestemt farge eller levegger som er vedlikeholdsfrie.

Morsø

Strålende solskinn, venner og familie og fantastisk mat. Morsø Forno løfter utendørs matlaging til et høyere nivå – du kan lage de beste retter enkelt og greit.

Morsø Forno er en grill- og pizzovn i støpejern. Du kan få Morsø Forno på ett kvadratisk bord på hjul (60 x 60 cm) hvor du kan snu og vende på din Forno, eller på hagevogn med ved og ekstra utstyr.

Ilden fra Forno fungerer som et naturlig samlingspunkt hvor alla kan se Fornos sine vakre former og kjenne den trivelige stemningen. Langt utpå kvelden kan du glede deg over varmen fra Forno og nyte et ekstra glas vin.

Forno rengjør seg selv ettersom den høye temperaturen brenner og tar bort all olje og alt fettet etter matlagingen, og det innvendige brenn kammeret blir rent og sterilt og klar for ny bruk.

Morsø Forno Grill er en lekker grill i spennende design! Grill Forno er fremstilt i solid emaljert støpejern, som gir fantastiske grillegenskaper. Grillen monteres på et understell med tre ben i teak som holdes sammen av en ring i rustfritt stål.

Nyhetsbrev